SAĞLIKLI SAÇIN YOLU,SAĞLIKLI BESLENMEDEN GEÇER

By | Perşembe, Aralık 25, 2014

SAĞLIKLI SAÇLAR BÜTÜN BİR BAKIM GEREKTİRİR
Genel vücut sağlığınıza dikkat etmeniz,düzenli ve sağlıklı bir şekilde beslenip spor yapmanız,uyku düzeniniz saçlarınızı canlı tutacaktır.
Her kadının ruh haline göre işlem yaptırdığı saçlarına iyi de bakması gerekiyor.Kabardığı ya da şekle girmediği için saçlarınızı sürekli toplamak,saç köklerini zayıflatır.Çok sıcak ya da çok soğuk yıkama saça zarar verir,formunu bozar.

KOZMETİKLERİ SÜRÜYORSANIZ SONRASINDA MUTLAKA SAÇINIZI  YIKAYIN
Spreyler,boyalar,jöleler,çeşitli şekillendirici ürünler sonrasında saçınızı yıkamıyorsanız dökülmeye ve kırılmaya sebep olacaktır.

ANA MADDE KERATİN
Saçın ana maddesi keratindir.Keratin bir proteindir ve sağlıklı saçlar istiyorsak,mutlaka saçın sadece kökünden besleneceğini unutmamamız gerekir.Dengeli ve doğru beslenmeyle saçınızı sağlıklı tutabilirsiniz.
Dışarıdan uygulanan hiçbir ürün saçınızda kalıcı mucizeler yaratmaz sadece anlık güzel görünmesini sağlar.Saçlarımız için gerekli olan besinler saçlarımıza sadece kan yoluyla ulaşır.Beslenmenizde yeterli protein,demir,çinko,biotin ve folik asit tükettiğinizden eminseniz saçları kusursuz olan sizsiniz!

DOĞRU ÜRÜN
Beslenmenin dışında elbette kullandığınız ürünler de önemli.Konsantre ve organik şampuanları tercih edin.İçinde paraben olmayan ürünleri seçin.Düzenli olarak,doğal bakım kürleri uygulayın.Saçınızı tanımayan kimseye,saçınızı emanet etmeyin!

Eğer bütün herşeyi doğru uyguladığınıza eminseniz ve halen saçınızda sorun varsa vakit kaybetmeden mutlaka bir check up yaptırıp asıl sorunun kaynağının ne olduğunu araştırın.


Sağlıkla,
PINAR TOK.
























İlham aldıklarım...

İlham aldıklarım...
PROF.DR.SEVİL ATASOY

İlham aldıklarım...

İlham aldıklarım...
BETÜL MARDİN

W.SHAKESPEARE

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin, şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta.

İLETİŞİM FORMU

Ad

E-posta *

Mesaj *

Bu Blogda Ara

Translate