MELEK OLMAK KOLAY MI SANDIN?

By | Pazartesi, Aralık 08, 2014

Yeni yıl yaklaşırken hepimizin beğenerek izlediği Victoria's Secret defilesini ve güzel mankenlerini merak etmeyenimiz yoktur. Şahsen ben, yeni yıl defilelerini her sene merakla ve keyifle bekliyorum. Peki nasıl seçiliyorlar, nasıl bu kadar formda ve kusursuz görünüyorlar? Bunun için neler yapıyorlar? Birlikte bakalım...

Victoria's Secret kızlarının ortak yönü, tabi ki çok ama çok güzel olmaları. Onlar güzelliklerinin değerini biliyorlar ve bunu korumak için harcadıkları enerji tahmininden çok daha fazla.

Bu kızlardan biri olmak için Victoria Secret' a dahil olmak hiç kolay değil. Sadece güzel olmak, kıyafeti iyi taşımak yetmiyor, bunun yanında daha birçok farklı özellik de aranıyor. Seçimlerde dikkat edilen en önemli nokta orantılı bir vücut, güzel bir ten fakat bunun yaninda kişilik de oldukça önemli. 

Hayat dolu, sempatik, dünyada olup bitenden haberdar, kültürlü ve insancıl olmaları avantaj. Jüri karşısında kendilerini kanıtlamaları ve kabul ettirebilmeleri için sadece 30 saniyeleri var! Stresi sen düşün.

Seçildikten sonra öyle rahat rahat oturmuyorlar elbette. Asıl maraton bundan sonra başlıyor. Hepsi kusursuz görünmek için çok çalışıyor. Çoğu pilates ya da boks yapıyor. Beslenme hakkında doğru bilgilere sahipler ve uygulamada disiplinliler. Ayrıca çoğu anne. Doğum sonrasında vücut deforme olabilir evet ama disiplinleri ve örnek yaşamlarıyla bunun arkasına sığınmadan eski formlarına kolayca geri dönüyorlar. Hangi meleğin anne olduğu belli? Cevap hiçbiri!

Pilates ve boks dışında, squat ve ağırlık kaldırma da meleklerin en çok tercih ettiği spor yöntemleri arasında.

Gelelim Meleklerden tavsiyelere:

Proteinli içecekler tercih edin.
Vücudunuzu mutlaka nemlendirin.
Cilt güzelliği makyajınızı silmeden yatağa girmeyin.
Detoks yapmayı unutmayın.
Tüm Besinler Hakkında Bilgi Sahibi Olun!
Egzersiz Yapın, Fit Kalın!
Başlangıçta kendinizi motive etmek için boy fotoğrafınızı çektirin.
Beden ölçülerinizi not almayı unutmayın.
Alkol, ekmek gibi karbonhidrat bombalarını alışveriş listenizden çıkarın.
Sebze, beyaz et ve balık alın.
Porsiyonlarınız az olsun.
Sabahları bir sahanda yumurtayı kahvaltınıza ekleyin.
Öğlen ve akşam salata ile haşlanmış sebzeler yiyin.
Ara öğünlerde meyve veya salata yiyin.
Her gün mümkünse bir saatinizi spora ayırın.
Spor salonuna gidecek zamanınız yoksa evde egzersiz yapın. Zayıflayan bir kişinin başarı öyküsünü okuyun.
Bir diyet defteri tutun, buna verdiğiniz kiloları ve yeni vücut ölçülerinizi yazın.

Bu harika önerileri uygulamak herkes için kolay olmasa da , alışkanlığa dönüştüğündeki keyif, sonrasındaki görüntümüz uygulamaya karar vermek için yeterli bence.
Yiyecekleri yakından tanıman, kilo kontrolü için en önemli adımlardan biri. Böylece besin ve kalori değerini hesaplayarak sınırları aşmadan beslenebilirsin. Spor sadece belli günlerde değil her gün yapılmalı. Doğru spor ,  çok spor yapıp kan ter içinde kalmak ve saatlerce spor salonlarında vakit harcamak demek değil. Verimli ve kendine uygun olan egzersiz programını sistemli bir şekilde , sabırla hayata geçirerek, doğru beslenerek fit kalabilirsin. Yeter ki vazgeçme, erteleme, üşenme!

Meleklerin resimlerine bakarken nazar etme n'olur, çalış senin de olur ;)

Sevgiyle,
Pınar Tok








İlham aldıklarım...

İlham aldıklarım...
PROF.DR.SEVİL ATASOY

İlham aldıklarım...

İlham aldıklarım...
BETÜL MARDİN

W.SHAKESPEARE

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin, şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta.

İLETİŞİM FORMU

Ad

E-posta *

Mesaj *

Bu Blogda Ara

Translate